© Nicole Rowaan, Hondenschool A Doggy Business
Voorwaarde voor deelname aan de puppycursus: je pup moet twee inentingen gehad hebben. Als de tweede inenting na de eerste acht weken ligt, is het toch goed om al bij twee maanden te starten met de puppycursus. Vanaf dat moment leert jouw pup namelijk veel belangrijke zaken. De puppycursus heeft 10 lessen (plus een inhaalles) en wordt afgesloten met een club- certificaat. Je hoeft niet lang te wachten om deel te nemen aan een training: elke drie weken begint een nieuwe cursus.
Gehoorzaamheid Pups Pups leren het meest wanneer zij 2 tot 5 maanden oud zijn. Het is van groot belang dan een goede verstandhouding tussen baas en pup op te bouwen. Tijdens onze puppycursus ligt de nadruk op spelen en opvoeden. We leren op speelse wijze hoe jouw pup moet omgaan met andere pups, honden en mensen (socialiseren). Naast gehoorzaamheid is het puppy-speelkwartier een vast onderdeel van de lessen. De puppycursus is ook bedoeld voor oudere honden die de basisregels van gehoorzaamheid nog niet kennen.
Hondenschool A Doggy Business
© Nicole Rowaan, Hondenschool A Doggy Business
jouw pup namelijk veel belangrijke zaken. De puppycursus heeft 10 lessen (plus een inhaalles) en wordt afgesloten met een club-certificaat. Je hoeft niet lang te wachten om deel te nemen aan een training: elke drie weken begint een nieuwe cursus.
Gehoorzaamheid Pups Pups leren het meest wanneer zij 2 tot 5 maanden oud zijn. Het is van groot belang dan een goede verstandhouding tussen baas en pup op te bouwen. Tijdens onze puppycursus ligt de nadruk op spelen en opvoeden. We leren op speelse wijze hoe jouw pup moet omgaan met andere pups, honden en mensen (socialiseren). Naast gehoorzaamheid is het puppy-speelkwartier een vast onderdeel van de lessen. De puppycursus is ook bedoeld voor oudere honden die de basisregels van gehoorzaamheid nog niet kennen. Voorwaarde voor deelname aan de puppycursus: je pup moet twee inentingen gehad hebben. Als de tweede inenting na de eerste acht weken ligt, is het toch goed om al bij twee maanden te starten met de puppycursus. Vanaf dat moment leert
Hondenschool A Doggy Business