© Nicole Rowaan, Hondenschool A Doggy Business
daarbij te straffen. De cursus Gehoorzaamheid Basis heeft 10 lessen (plus een inhaalles) en wordt afgesloten met een club- certificaat. Je hoeft niet lang te wachten om deel te nemen aan een training: elke drie weken begint een nieuwe cursus.
EG (Gehoorzaamheid Basis) De training EG (Gehoorzaamheid Basis) is vooral bedoeld voor honden van 5 tot 8 maanden en sluit goed aan op de puppycursus. Verder is de cursus bedoeld voor honden die nog geen training hebben gevolgd, maar de beginselen van gehoorzaamheid onder de knie hebben. Op deze leeftijd komen de honden in de zogenaamde puberteit. Soms lijkt het of ze zich dan weer als een puppy gedragen, maar ondertussen stelt je hond jou wel op de proef en probeert zichzelf een belangrijker plaats in het gezin te geven. Tijdens de trainingen leren we jou om de baas te blijven. En ook hoe je dat bereikt zonder de hond
Hondenschool A Doggy Business
© Nicole Rowaan, Hondenschool A Doggy Business
Op deze leeftijd komen de honden in de zogenaamde puberteit. Soms lijkt het of ze zich dan weer als een puppy gedragen, maar je hond stelt jou op de proef en probeert zichzelf een belangrijker plaats in het gezin te geven. Tijdens de trainingen leren we jou om de baas te blijven. En ook hoe je dat bereikt zonder de hond daarbij te straffen. De cursus Gehoorzaamheid Basis heeft 10 lessen (plus een inhaalles) en wordt afgesloten met een club-certificaat. Je hoeft niet lang te wachten om deel te nemen aan een training: elke drie weken begint een nieuwe cursus.
EG (Gehoorzaamheid Basis) De training EG (Gehoorzaamheid Basis) is vooral bedoeld voor honden van 5 tot 8 maanden en sluit goed aan op de puppycursus. Verder is de cursus bedoeld voor honden die nog geen training hebben gevolgd, maar de beginselen van gehoorzaamheid onder de knie hebben.
Hondenschool A Doggy Business